Cand. Psych Susan Møller Rasmussen

Jeg er autoriseret indenfor børn-og familieområdet med erfaring fra børn og ungepsykiatrien. Siden er jeg blevet specialist i psykoterapi og supervisoruddannet.

Om mig

Jeg er autoriseret indenfor børn-og familieområdet med erfaring fra børn og ungepsykiatrien. 

Siden er jeg blevet specialist i psykoterapi og supervisoruddannet. Siden 2006 har jeg specialiseret mig i kontekstuel adfærdsterapi (CBS), som er et paradigme indenfor adfærdsterapien. Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Procesbased Behavior Therapy (PBBT) og Functionel Analytic Therapy (FAP) er nogle af de vigtige terapeutiske retninger indenfor CBS. 

Fokus er på automatiserede handleprocesser, der kan skabe nedsat livskvalitet. Ud fra vores erfaringer med livet og vores symbolske evne til sprog, danner vi en selvforståelse som vi responderer på. Ligesom en projekter der kaster et billede op på en væg. Det projekterede billede fungerer som en slags GPS som guider os. Vi relaterer os til dette perspektiv som en sandhed og vores handlinger, tanker, følelser og kropslige fornemmelser vil være orienteret mod denne selvforståelse. 

Accept af selvforståelsen er som en rejse til et mere værdifuldt og autentisk liv med øget handlefrihed og nærvær. Faglig udvikling er en stærk værdi og jeg modtager løbende supervision fra udenlandske forskere indenfor CBS.

Til hverdag er jeg en del af fælleskabet hos Psykologerne på Sankt Hans Torv.